spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Δρ. Κατερίνα Ι.Λουκάκη - Για τις 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.10.12
loukaki_katerina_photoΈνας Κτηνίατρος έγραψε διαδικτυακά αυτές τις ημέρες και μου έδωσε την άδεια να οικειοποιηθώ μερικές φράσεις του:
….θεραπεύεις ζωντανούς οργανισμούς προσπαθώντας να μαντέψεις από τι πάσχουν μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι όταν σε κοιτούν στα μάτια σα να λένε ευχαριστώ ένα βλέμμα που μόνο ο Κτηνίατρος το ξέρει! άσχετα από την κρίση άσχετα από το αν μπορο
ύμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς αυτό αξίζει και δεν ανταλλάσσεται με καμία παροχή και καμία φόρο απαλλαγή. Έχουμε το καλύτερο επάγγελμα με κοινωνικό αντίκτυπο σε όλες τις βαθμίδες της ζωής …..
Η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία , η επιστημονική εταιρεία των Ελλήνων Κτηνιάτρων, του αρχαιότερου επιστημονικού σωματείου της χώρας ( έτος ίδρυσης 1924) υιοθετεί και πιστεύει ότι την εκφράζουν οι παραπάνω φράσεις και νοιώθουμε ότι έχουμε υποχρέωση, ως θεράποντες , να προστατέψουμε τα ζώα , αλλά κυρίως να διδάξουμε την αρμονική συμβίωση Ανθρώπου και Ζώων ιδιαίτερα στα παιδιά , το μέλλον αυτού του τόπου. Δουλεύουμε και είμαστε στη διάθεση όλων, χωρίς τυμπανοκρουσίες,για την υλοποίηση αυτού του σπουδαίου σκοπού.

Η Πρόεδρος της ΕΚΕ
Δρ. Κατερίνα Ι.Λουκάκη
Τελευταία ανανέωση ( 04.10.12 )
 
Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα - Φτωχός ο απολογισμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.09.12

logo-enotaytoki  Φτωχός ο απολογισμός και μακράν των αναγκών της πόλης και της εποχής αποτελεί για την κοινωνική πολιτική το «μεγαλόπνοο»  έργο της Δημοτικής Αρχής.
  Πηχιαίοι τίτλοι, μεγάλες κουβέντες και έπαρση, επιστρατεύτηκαν από το Δήμαρχο για να υποστηρίξει τις Μ.Κ.Ο.  (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) στις οποίες εκχώρησε το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.
  Ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρης Πανταζόπουλος και οι δημοτικοί Σύμβουλοι  Γιώργος Μπενάς και Γιάννης Πούλος κατέδειξαν με επιχειρήματα ότι το κοινωνικό παντοπωλείο επί της ουσίας δεν δικαιολογεί κατ' ελάχιστο τις προσδοκίες και τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Μυρτιδιώτισσα στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.09.12

Στην Ηλmyrtidiotissaιούπολη η τιμή του Ιερού Eικονίσματος της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας ξεκινά από το 1935 και αποδίδεται κάθε χρόνο πανηγυρικά σε δύο από τους ναούς της πόλεως.

Έτσι και εφέτος πανηγύρισε με λαμπρότητα το Μοναστήρι, όπως το αποκαλούν οι Ηλιουπολίτες, με τα παραδεδομένα των Ιερών Ακολουθιών του Μεγάλου Εσπερινού της παραμονής και του Όρθρου μετά της Θείας Λειτουργίας της κυριωνύμου, των οποίων προεξήρχε και ομίλησε ο εν Αθήναις έξαρχος του Παναγίου Τάφου, Αρχιμανδρίτης Δαμιανός. Ακόμα, το βράδυ της παραμονής, τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία υπό του εκ των πατέρων της Μονής Αρχιμανδρίτου Ευσέβιου Κωτσογιαννίδη  και ανήμερα, ο μεθέορτος Εσπερινός μετά λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος των οποίων προέστη ο εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος Σαλάκος, ενώ συμμετείχαν οι αρχές της πόλεως με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλειο Βαλασόπουλο, η φιλαρμονική του Δήμου και η Ελληνική και Δημοτική Αστυνομία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.09.12
ΣΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 30/09/2012 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 π.μ. ΣΤΟ 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΔ  Α.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ  ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 
Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης - Ανακοίνωση Καταγγελία PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.09.12

logo-enotaytokiΣτο λαό της Ηλιούπολης την απροκάλυπτη απόφαση της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) για την παραχώρηση 2 οικοπέδων επί των οδών Λυσίου, Κέκροπος  και Ιπποκράτους, στην εγκαταλελειμμένη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Το ΕΝΑΚ, δηλώνει με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο:
1.     Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με θρησκείες και δόγματα που είναι απόλυτα σεβαστά.
2.     Η περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου με τους στενούς δρόμους, το μειωμένο πράσινο, τον υψηλό συντελεστή δόμησης και τις αρνητικές επιδράσεις του σταθμού του ΜΕΤΡΟ, έχει ανάγκη από ελεύθερους πράσινους χώρους και όχι από τσιμέντα.
3.     Ζητούμε από τη Δημοτική Αρχή, να μην αποδεχτεί καμιά παραχώρηση και να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την ματαίωση ανέγερσης κτιρίων και την αξιοποίηση των δημόσιων οικοπέδων σε χώρους πράσινους, ελεύθερους και προσβάσιμους  στους κατοίκους της πόλης μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
5o GALA πυγμαχίας Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.09.12

kronos_5o_galaTο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6.00 το απόγευμα στην πλατεία Ηρώων στην Ηλιούπολη θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον event, στα πλαίσια του οποίου θα γίνουν 10 αγώνες πυγμαχίας σε ρινγκ στις κατηγορίες παίδων εφήβων και ανδρών, υπό την επιμέλεια του αθλητικού συλλόγου Κρόνος, ενώ στα διαλείμματα χορευτές και μαθητές από τη σχολή χορού Urban Dance Society θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα  παρουσιάζοντας  χορογραφίες της χορογράφου κας Σκιαδά Χριστιάννας στους ρυθμούς της Zumba, Hip Hop, acrobatics for dancers kai breakdance.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και σκοπός του event είναι να προσελκύσει νέους και παιδιά στον αθλητισμό και το χορό.
Διοργάνωση : Αθλητικός Σύλλογος Κρόνος
Συμμετέχει η σχολή χορού Urban Dance Society by Christianna Skiada με χορευτές και μαθητές.

Τελευταία ανανέωση ( 27.09.12 )
 
Λεηλάτησαν τάφους στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.09.12

Το βράδυ του Σαββάτου 22/9 άγνωστοι έσπασαν την κεντρική πόρτα του κοιμητηρίου της Ηλιούπολης και μπήκαν με φορτηγό-αυτοκίνητο και λεηλάτησαν περισσότερους από 500 τάφους.
Η έκπληξη των υπαλλήλων του Δήμου και των ιερέων που πήγαν το πρωί της Κυριακής για να ανοίξουν ήταν μεγάλη, καθώς είδαν την πόρτα παραβιασμένη. Η καταγραφή των λεηλατημένων μνημείων ήταν μακρά καθώς, οι άγνωστοι στην προσπάθεια τους να ξεκολλήσουν τα μεταλλικά αντικείμενα (βάζα, καντήλια , θυμιατά , φωτογραφίες) έσπαγαν τα μάρμαρα από τα μνημεία.
Να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πριν 20 μέρες στο κοιμητήριο της Καισαριανής.

 
Ο Ρυθμός Stage συνεχίζει την δυναμική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας. PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.09.12

 web_fones Ο Ρυθμός Stage συνεχίζει την δυναμική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας. Το μουσικό στέκι το οποίο βρίσκεται στην Ηλιούπολη, (Μαρίνου Αντύπα 38) από τα πρώτα του κιόλας βήματα κέρδισε το μουσικόφιλο κοινό φιλοξενώντας μουσικές παραστάσεις αφενός με καταξιωμένους καλλιτέχνες, αφετέρου έχοντας ανοιχτή την πόρτα του σε νέα σχήματα και νέες προτάσεις.
Έτσι και φέτος ανοίγει την αυλαία του τον Οκτώβριο με καλλιτέχνες όπως τους Μιχάλη Τζουγανάκη, Δημήτρη Ζερβουδάκη (μαζί του η Σοφία Γεωργαντζή), Φίλιππο Πλακιά (με καλεσμένους τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Σοφία Παπάζογλου, Διονύση Τσακνή), τις Φωνές του Νότου (μια ομάδα μουσικών και τραγουδιστών από όλη την Κρήτη) σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη αλλά και ένα σημαντικό αφιέρωμα στο φλαμένκο από την Ισαβέλλα Γαλαίου με καλεσμένο για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διεθνούς φήμης Ανδαλουσιανό τραγουδιστή Vicente Gelo.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.09.12

Σήμερα 20 Σεπτέμβρη 2012 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, σύσκεψη των εργατικών σωματείων της πόλης μας με την συμμετοχή των Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, Συνδικάτου Οικοδόμων, Ένωσης ΕΒΕ, Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Παπαμαύρος", Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.
Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι:
Όσες θυσίες και να κάνουμε, εμείς δε γλιτώνουμε από τα δεινά της οικονομικής κρίσης που απλώνεται σε όλη την ΕΕ. Όσο σκύβουμε το κεφάλι και αποδεχόμαστε τα μέτρα, τόσο θα μας ποδοπατούν. Τα μέτρα αυτά δεν είναι τα τελευταία, όπως ψεύτικα ισχυρίζεται η κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεδριάζει την Πέμπτη 27/09/2012 το Δημοτικό Συμβούλιο PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.09.12

Την Πέμπτη 27/9 και ώρα 19:00 στην Ειδική Αίθουσα Συνεδριάσεων "Κώστας Κονδύλης" του Δημαρχιακού Μεγάρου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, με θέματα:

  1.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα του Χριστιανικού Κοπτορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου
  2. Συζήτηση σχετικά με το ζήτημα των γηπέδων 5Χ5
  3. Δημιουργία 2ου Κοινωνικού Παντοπωλείου με βάση το άρθρο 2 του  Ν.4071/12
  4. Απολογισμός έργου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 3801 - 3819 από 5882
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB